Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Stadsfietsen

Voor woon- en werkverkeer hebben we echte allrounders voor u in onze fietsenwinkel. Deze fietsen zijn erg stevig waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. Deze stadsfietsen zijn geschikt om in weer en wind te gebruiken, dus ook in de winter kunt u gewoon op uw fiets naar werk of school. Ook een fiets nodig die u het gehele jaar helpt om van huis naar school of werk te komen? Kom dan langs in onze showroom in Teteringen. Wij hebben een ruim aanbod stadsfietsen en stellen voor u de perfecte fiets op maat samen.

 

Ruim aanbod in Teteringen

In onze showroom in Teteringen tussen Breda en Oosterhout hebben wij voor u een breed scala aan stadsfietsen. Daarnaast hebben wij door jarenlange ervaring alle kennis in huis om u van advies te voorzien. Zo zijn wij er zeker van dat we ook voor u een fiets op maat kunnen maken. Neem een kijkje in onze showroom door middel van de virtuele tour of kom langs in Teteringen.

 

Fietsmerken stadfiets

Degelijke stadsfietsen voor woon- en werkverkeer hebben wij in de volgende merken:

  • Gazelle
  • Sparta
  • Giant
  • Koga
  • Sinus
  • Hercules
  • Merida

Naast de verschillende merken zijn er heel veel verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden bij het kiezen van een allrounder. Wilt u veel of weinig versnellingen, een stalen of aluminium frame, een handrem of een terugtraprem? Door deze ruime keuze hebben wij voor iedereen een fiets op maat in ons assortiment.
Wij hebben in onze fietsenwinkel in Breda ook een ruim aanbod aan fietskleding en fietsaccessoires zodat u goed uitgerust de weg op kunt gaan.

 

Winterbanden

Als u in de winter veilig wilt fietsen kunt u gebruik maken van winterbanden. Deze banden zijn speciaal ontwikkeld om met ijzel en sneeuw toch voldoende grip te behouden op het wegdek. Indien gewenst doen we in het najaar de bandenwissel naar winterbanden en in het voorjaar halen we de fiets weer op voor de wissel met zomerbanden. Met deze banden service fietst u het hele jaar veilig.

 

Kom langs in onze showroom voor advies op maat

De keuze om een nieuwe fiets te kopen maakt u niet zomaar. U dient zich eerst goed te laten informeren. Onze medewerkers hebben al 20 jaar ervaring en kennis. Wij kunnen u dus goed adviseren over welke stadsfiets bij u pas. Naast de advisering is het ook mogelijk om een proefrit op verschillende modellen te maken. Want u weet natuurlijk pas echt of een fiets bij u past als u deze heeft uitgeprobeerd. Kom daarom vrijblijvend langs in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben kunt u van te voren een afspraak maken via 076 – 571 3257.

Lees meer

5 resultaten

Sorteer op:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief