Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietsverzekering

Bent u erg zuinig op uw nieuwe fiets en bent u bang dat er iets mee gebeurt? Dan is een fietsverzekering misschien wel iets voor u. Voor een zeer aantrekkelijke premie kunnen we uw fiets verzekeren. Wij hebben voor u drie verschillende soorten verzekeringen:

Diefstal

Als u bang bent dat uw nieuwe fiets gestolen wordt, dan is het verstandig een verzekering tegen diefstal af te sluiten. Als het moment zich dan voordoet dat uw fiets gestolen wordt, dan bent u 100% verzekerd en kunt u snel een nieuwe fiets kopen.

Schade

Hoe zuinig u ook op uw fiets bent, het is bijna onoverkomelijk dat uw fiets wel eens valt of op een andere manier schade oploopt. Om niet zelf de dupe te worden van deze schade, kunt u uw fiets hiertegen verzekeren. Op het moment dat uw fiets dan ernstig beschadigd is, kunt u deze geheel kosteloos laten repareren.

Opzittende

Stel u bent gezellig met vrienden of familie bezig met een fietstocht. Tot het moment dat degene voor u opeens stopt. U rijdt tegen uw voorganger aan, u valt op de weg en verlamd uw benen. Deze pijnlijke situatie hoopt u natuurlijk nooit mee te maken, maar stel dat het gebeurd kunt u beter goed verzekerd zijn. Een opzittende verzekering zorgt in dit geval voor smartengeld van de verzekering, wat u op dat moment voor bijvoorbeeld een traplift kunt gebruiken.

Voor meer uitleg en advies helpen onze medewerkers u graag bij uw keuze.

 

<-- Terug 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief