Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Historie

Van Oosterhout Bikes & Sport
Al 3 generaties lang is de firma van Oosterhout Bikes & Sport de fietsenwinkel tussen Breda en Oosterhout. Al sinds 1930 kunt u bij ons terecht voor uw fietsen, bromfietsen, bruin- en witgoed. In 1968 verdwenen de melkmachines, wasmachines en andere witgoedproducten uit de showroom en werkplaats. De totale focus kwam toen op de tweewielers te liggen.

Verhuizing fietsenwinkel Teteringen
In 2010 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Teteringen om de harde groei van het bedrijf voort te zetten. In onze nieuwe locatie aan de Oosterhoutseweg 129b in Teteringen hebben we meer ruimte. Hierdoor hebben wij een groter aanbod aan fietsmerken, fietsaccessoires en fietskleding beschikbaar. Daarnaast heeft onze serviceafdeling meer ruimte gekregen. Dit heeft gezorgd voor een grotere werkplaats die ingericht is met de modernste apparatuur en een groter onderdelenmagazijn waardoor iedereen snel geholpen kan worden.

Van Oosterhout Bikes verkast 80 meter: ‘We gaan na 92 jaar niet weg uit Teteringen’

Van Oosterhout Bikes & Sport verhuist een goede 80 meter en breidt met de verhuizing zijn zaak uit. 

In 2020 zijn wij verhuist naar het voormalig boerenbond pand, wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij onze werkplaats en service wilde verbeteren en uitbreiden.

 

<-- Terug 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief