Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietsmerken

Het aanbod fietsen is enorm groot. Het is dan ook niet eenvoudig om de perfecte fiets uit te kiezen. Bij van Oosterhout Bikes en Sport vindt u niet alleen alle topmerken fietsen onder één dak, maar ook de beste specialisten die u persoonlijk advies kunnen geven over wat voor u de beste keuze is. Kom dus zeker een keer langs in onze showroom.
In ons assortiment hebben wij de volgende fietsmerken:

  • Giant

Giant is een steeds populairder wordend fietsmerk. Het staat bekend om de goede kwaliteit sportieve fietsen. In ons assortiment is een ruim aanbod aan sportieve fietsen van Giant te vinden.

  • Gazelle

Gazelle is al meer dan 100 jaar een populair fietsmerk in Nederland. De fietsen van Gazelle bestaan niet alleen uit een modern design maar hebben ook een uitstekende kwaliteit. In ons assortiment zijn elektrische fietsen, stadsfietsen en racefietsen van Gazelle te vinden.

  • Sparta

Al bijna 100 jaar brengt Sparta innovatieve fietsen op de markt van een bijzonder goede kwaliteit. Door te blijven innoveren zorgt Sparta ervoor dat de fietsen geheel aansluiten op de behoefte van de klant.

  • Merida

Merida is één van de grotere merken op het gebied van sportieve fietsen. Van mountainbikes tot racefietsen, Merida produceert alles met standaard topkwaliteit. Als u opzoek bent naar een sportieve fiets van Merida bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Teteringen tussen Oosterhout en Breda.

  • Batavus

Batavus maakt al meer dan 100 jaar fietsen. Het design van dit Friese fietsmerk is naar eigen zeggen modern en eigenzinnig. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang van uw nieuwe fiets zult blijven genieten.

  • Koga

Het fietsmerk Koga heeft alle soorten fietsen in huis. Van elektrische fietsen, stadsfietsen tot mountainbikes. Ook in ons assortiment is Koga goed vertegenwoordigd. Kom een kijkje nemen in onze fietswinkel voor een comfortabele, moderne en kwalitatief goede fiets.

  • Stromer

We kunnen nog zo veel schrijven en tonen als we willen, maar het gevoel om met een Stromer naar het werk te rijden, is iets wat je zelf moet ervaren. Daarom kun je geheel vrijblijvend een testrit boeken en er eens mee naar het werk rijden, boodschappen gaan doen of waar je ook heen wilt.

  • Simplon

Simplon zegt, wij inspireren met kwaliteit en innovatieve technologieen en individuele aanpassingen. Je ervaart direct wat de fiets zo bijzonder maakt. Racefietsen,gravelbikes, trekkingfietsen, mountainbikes, e-mountainbikes en e-bike's. Ben je atleet of plezierfietser? Ieder type fietser voelt het kaakter van de fiets. Loop binnen en ervaar de Simplon fietsen.

<-- Terug 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief