Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietsmerken

Het aanbod fietsen is enorm groot. Het is dan ook niet eenvoudig om de perfecte fiets uit te kiezen. Bij van Oosterhout Bikes en Sport vindt u niet alleen alle topmerken fietsen onder één dak, maar ook de beste specialisten die u persoonlijk advies kunnen geven over wat voor u de beste keuze is. Kom dus zeker een keer langs in onze showroom.
In ons assortiment hebben wij de volgende fietsmerken:

  • Giant

Giant is een steeds populairder wordend fietsmerk. Het staat bekend om de goede kwaliteit sportieve fietsen. In ons assortiment is een ruim aanbod aan sportieve fietsen van Giant te vinden.

  • Gazelle

Gazelle is al meer dan 100 jaar een populair fietsmerk in Nederland. De fietsen van Gazelle bestaan niet alleen uit een modern design maar hebben ook een uitstekende kwaliteit. In ons assortiment zijn elektrische fietsen, stadsfietsen en racefietsen van Gazelle te vinden.

  • Sparta

Al bijna 100 jaar brengt Sparta innovatieve fietsen op de markt van een bijzonder goede kwaliteit. Door te blijven innoveren zorgt Sparta ervoor dat de fietsen geheel aansluiten op de behoefte van de klant.

  • Merida

Merida is één van de grotere merken op het gebied van sportieve fietsen. Van mountainbikes tot racefietsen, Merida produceert alles met standaard topkwaliteit. Als u opzoek bent naar een sportieve fiets van Merida bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Teteringen tussen Oosterhout en Breda.

  • Batavus

Batavus maakt al meer dan 100 jaar fietsen. Het design van dit Friese fietsmerk is naar eigen zeggen modern en eigenzinnig. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang van uw nieuwe fiets zult blijven genieten.

  • Koga

Het fietsmerk Koga heeft alle soorten fietsen in huis. Van elektrische fietsen, stadsfietsen tot mountainbikes. Ook in ons assortiment is Koga goed vertegenwoordigd. Kom een kijkje nemen in onze fietswinkel voor een comfortabele, moderne en kwalitatief goede fiets.

  • Sinus

Sinus is een bekend merk die elektrische fietsen op de markt brengt. De fietsen van Sinus voldoen aan hoge kwaliteitseisen en een uitstekend afwerkingsniveau. Daarbij hebben de elektrische fietsen van Sinus een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Hercules

Hercules is één van de grootste en belangrijkste fietsmerken in Duitsland. Dit Duitse merk maakt stevige kwaliteit fietsen en is een grote producent van elektrische fietsen.

Van bovenstaande fietsmerken hebben wij verschillende modellen in onze showroom staan. Kom dus gerust een kijkje nemen in Breda om de fietsen met elkaar te vergelijken en te beslissen welke fiets het beste bij u past.

 

<-- Terug 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief