Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Sponsoring

Lokale sponsoractiviteiten
Van Oosterhout Bikes & Sport vindt het erg belangrijk om de omgeving te helpen waar kan. Daarom sponsoren wij de volgende lokale en regionale activiteiten:

  • Tools To Work (voorheen Derde Wereld Werkplaats): de visie is dat iedereen een kans moet hebben om deel uit te maken van de de maatschappij en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Daarom worden bij Tools To Work kwaliteitsgoederen gereviseerd voor kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden, voornamelijk in Afrika. Enerzijds is het opknappen van deze goederen in de werkplaats het “gereedschap” voor sociale activering in Nederland en anderzijds kunnen mensen in ontwikkelingslanden met deze opgeknapte goederen weer een eigen inkomen verdienen. Hierbij draagt Tools To Work ook kennis over van de revisie en onderhoud van deze goederen. Dit resulteert in duurzame verbeteringen van de levensomstandigheden van vele mensen en in een schoner milieu. Meer informatie op www.dwwbreda.org.
  • Golfpark De Haenen
  • Mixed Hockey Club Teteringen
  • Lokale harmonieorkesten en fanfares

Alpe d´HuZes
Alpe d´HuZes is de meest belangrijke sponsoractiviteit. Vanaf de eerste keer is van Oosterhout Bikes & Sport betrokken bij deelname aan de Alpe d´HuZes, een prachtig, sportief evenement met als doel de strijd tegen kanker te winnen. Tijdens dit wielerevenement wordt de Alpe d’Huez een aantal keer beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Verschillende klanten van ons hebben al meerdere keren de Alpe d´Huez beklommen. Wij van Van Oosterhout Bikes & Sport ondersteunen deze klanten niet alleen financieel maar ook op technisch gebied. Wij zorgen ervoor dat technische mankementen snel opgelost worden en geen invloed hebben op de prestaties van de renners.

<-- Terug 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief