Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Winterbanden service

Nog niet veel mensen zijn er mee bekend, maar toch wordt het steeds populairder in Nederland: winterbanden voor uw fiets. In Nederland kan het in de winter erg koud en glad worden op de fietspaden. Een oplossing om toch veilig te kunnen fietsen in de winter zijn winterbanden. Deze banden zijn speciaal ontwikkeld om met ijzel en sneeuw toch voldoende grip te behouden op het wegdek. Het voordeel van winterbanden is dat het lang duurt voordat u begint te schuiven op het moment dat u remt. Daarnaast blijft u stabiel rechtuit schuiven, uw fiets glijdt niet oncontroleerbaar weg.

Wij hebben twee verschillende merken winterbanden voor u:

Continental

Continental ontwikkelt en produceert al heel lang fietsbanden. De opgedane ervaring is terug te zien in het fietsbanden assortiment van Continental. Voor alle soorten gebruik van fietsen maakt Continental de ideale band. Continental winterbanden zorgen voor een goede grip in de sneeuw en winterse omstandigheden.

Schwalbe

Bandenmerk Schwalbe brengt ook winterbanden voor de fiets op de markt. Deze banden hebben een speciaal profiel en spikes erin die zorgen voor meer grip, zelfs bij ijzel. De spikes zitten niet in het midden van het loopvlak maar ernaast, daar waar de grootste druk op de weg is. De banden van Schwalbe geven betere controle op gladde wegen. Bij bochten en hard remmen blijft de fiets goed beheersbaar. Door de luchtdruk in de band te verminderen krijgt de band optimale grip op gladde wegen.

Indien gewenst doen we in het najaar de bandenwissel naar winterbanden en in het voorjaar halen we de fiets weer op voor de wissel met zomerbanden. Met deze banden service fietst u het hele jaar veilig.

 

<-- Terug 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief